הרבה סבל

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

14/12/2009 | 03:28 | מאת: אנונימי

אנסה לקצר' אני סובל כבר הרבה זמן ממתח נפשי רב , שגורמים לי לכאב בחזה , אי שקט ולחץ , כאבי ראש ועצבות ודיכאון עמוק , אני לא סתם מפריז אני באמת סובל המון מכל זה וגם ממחשבות טורדניות , וזה לא מפסיק , אני לא מעוניין לקחת תרופות , ומצבי הכלכלי לא מאפשר לי טיפול פסיכולוגי , אבל אני מעוניין לקחת פרחי באך , ואני לא יודע איזה לקחת , וגם איפה קונים את זה פה באמריקה בניו יורק? תודה רבה אשמח מאוד אם תעזרו לי

אנונימי שלום. חפש את BACHCENTRE ב"גוגל" ושם תחפש את הסניפים בניו יורק. תתחיל עם "רסקיו לילה", - 4- פעמים ביום, 4 טיפות בכל פעם ובהמשך תחפש מטפל, שיתאים לך את התמציות באופן אישי. בפרחי באך מטפלים באדם ולא במחלה. בברכה - רון.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך