השפעת פירחי באך לאורך זמן

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

09/11/2009 | 11:11 | מאת: איילת

שמעתי, מיותר מידי אנשים שלא קשורים בין עצמם אבל נמצאים בתחום, וכמו כן הרגשתי את זה על עצמי, שהשפעתם של פרחי באך מוגבלת בזמן. כלומר, יש להם השפעה נפלאה בהתחלה, אך האפקטיביות שלהם יורדת ופוחתת עם הזמן, ככל שה"גוף" מתרגל אליהם בעצם. מה אתה יודע על כך?

שלום איילת. כדבריך,... "יותר מידי אנשים שלא קשורים בין עצמם" ואני מוסיף: גם אינם קשורים לפרחי באך ! לפי דעתי, השגיאה נובעת מכך שהתורה אינה נהירה לכם ואינכם מבינים, שעל פי השינויים וההתקדמות של התהליך הטיפולי, יש להתאים את התמציות בכל פעם מחדש, לפי הנתונים בסיום כל בקבוק טיפולי. אין כזה דבר "הגוף מתרגל", מאחר ואין למה "להתרגל"... התמציות "עובדות" כמו אינסטלטור, הן מנקות את הצנרת הרגשית נפשית מהחסימות שנוצרו במשך החיים. אם התמציות אינן מותאמות כראוי, הן אינן עובדות ! בברכה - רון.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך