נדודי שינה עקב לקיחת תמציות באך

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

02/11/2009 | 10:46 | מאת: שושי

לרון שלום. אני לוקחת 4 פעמים ביום תמציות באך על פי הרכב שניתן לי על ידי מטפלת בפרחי באך ואני מתקשה לישון לילה רצוף ,מדוע זה קורה לי? אודה על תשובתך

שושי שלום. כדי לענות לשאלתך האישית, עלי להכירך ולהבין את הסיבות למתן התמציות ולדעת את הרכבן. באופן כללי, יתכן שהקושי שאת חווה, הוא חלק מתהליך "הניקוי של המערכת", (ראקציה). נסי "למשוך" עוד כמה ימים, סביר למדי, שהקושי יתמתן. מה אומרת המטפלת? האם היא לא הכינה אותך ל"פעולות הניקוי"? בברכה - רון.

03/11/2009 | 16:58 | מאת: שושי

לרון שלום. היא כן הכינה אותי שישנן תופעות של ניקוי המערכת , אך לא נדודי שינה. דיברתי איתה ואני לוקחת את התמצית מוקדם יותר בערב והמצב אכן השתפר. כמה זמן אני אחוש את ה"ניקוי" הזה גם בתופעות אחרות? תודה מראש שושי

מנהל פורום טיפול בפרחי באך