פרחי באך

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

18/10/2009 | 16:37 | מאת: גאולה

שלום רון. אני מטפלת בפרחי באך. רכשתי את ערכת התמציות במלואה בתקופה שלמדתי לפי המלצת המרצה. התוקף של התמציות עד אוגוסט 2009 שאלתי האם זה פסול לשימוש או שיש לזה עוד תקופה מסויימת לאחר הפג תוקף... מודה לך מקרב לב. גאולה.

שלום גאולה. "פג תוקף" כמעט ולא קיים בפרחי באך. אך מאחר ושלטונות הבריאות, ברוב המדינות, דורשים זאת כתנאי לאישור השווק, מופיעה החותמת "פג תוקף". איכסון נאות, בטמפ' של כ - 24 מעלות, סגירת הבקבוק כראוי לאחר השימוש ו..."יחס חיובי", מאריכים את האפשרויות לשימוש. אם מתעורר ספק, כדאי לבדוק את צלילות התמצית ואת טעמה, יחסית לתמצית חדשה. אם אין הבדל - אין בעיה. בברכה - רון.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך