שאלה לגבי מוצרים של דוקטור קיי

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

27/09/2009 | 23:27 | מאת: ורד

רון שלום, אני בחודש התשיעי להריוני, לפני לידה. אני מחפשת מוצרים הומאופתים או פרחי באך להקלה בלידה ואחריה. הגעתי משיטוטים באינטרנט למוצרים של דוקטור K, האם אתה מכיר אותם? האם הם מומלצים? מה לגבי פרחי באך? האם יש המלצה לנשים במהלך / לפני הלידה? מה לגבי התינוקת? האם יש המלצה. שמעתי עליך מחברה, ואני סומכת על דעתך בכל הנ"ל. תודה ורד

ורד שלום. אינני מכיר את דר' K. תמציות פרחי באך יכולות בהחלט להקל עליך, אך כדי להפיק מהן את התועלת המרבית,יש להתאימן על פי אופיך, התנהלות חייך, אמונותיך ומצבך הרגשי נפשי. ובפורום הזה, קשה לפרט מידע זה... על כן מומלץ לפנות למטפל/ת, עם ידע ומיומנות להכנת תמצית אישית, לתמיכה לפני-בזמן-אחרי הלידה עבורך ועבור הרכה הנולדת. בברכה - רון.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך