השפעת פרחי הבאך

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

29/07/2006 | 10:54 | מאת: אמיר

שלום , ממש שמחתי לראות את הפורום החדש והמעולה של פרחי הבאך רציתי לשאול 1.האם השפעת פרחי הבאך היא פסיכולוגית או פיזית ? 2 .יש לי הרבה חברים המעוניינים לרכוש תמציות של פרחי באך למי אפשר לפנות למפגש הכרות והכנת התמציות, אשמח מאד אם תשארי טלפון או פרטים להתקשרות ?

29/07/2006 | 21:13 | מאת: ליאת אבן

שלום אמיר, השפעת פרחי הבאך נוגעת בכל הרבדים - פיזי, רגשי, מנטלי ורוחני. פרחי הבאך הינם תדרים אנרגטיים של פרחים והעבודה האנרגטית משפיעה על כל המערכות ועל כן ההשפעה תהיה גם על הרובד הרגשי/פסיכולוגי וגם על הרובד הפיזי. כמו שלא פעם מוזכר בתחום הרפואה המשלימה - גוף ונפש אחד הם ולכן יש לבדוק כל תלונה לגופה ולהתאים את התמצית או שילוב התמציות המתאים ביותר בין אם זה לרובד הפיזי או לרובד הרגשי שמתחבא מאחורי הרובד הפיזי. בהצלחה :-), ליאת

מנהל פורום טיפול בפרחי באך