חרדת בחינות - טיפול בפרחי באך

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

11/09/2009 | 12:42 | מאת: דגנית

אני סוטודנטית שסובלת מחרדת בחינות. עד לפני שנה הייתי לוקחת רייסקיו ע"מ להפחית את התסמינים הפזיולוגים שהיו לי במהלך הבחינה ואכך תוך שניות ספורות הלחץ בבחינות ירד. לצערי עם עומס היומיום ולחצים נוספים של כשלונות חרדת הבחינות עלתה והרייסקיו לא מעלים את המתח החזק בו אני מצאת ואת נדודי השינה טרם הבחינה. זה מוביל ללמידה לא יעילה וכשלונות חוזרים. רציתי לדעת האם יש טיפול בפרחי באך המיועד לחרדת בחינות והאם ההשפעה של התמצית היא מיידית כמו הרייסקיו. תודה דגנית

דגנית שלום. כנראה שיש כאן סימפטום שבו "מסתתרות" סיבות קצת יותר עמוקות ממה שתארת. לכן, יש להכין עבורך תמציות באופן אישי, על פי אופיך והתנהלות חייך. לתהליך איזון והבראה יסודי, אני ממליץ לפנות למטפל/ת עם ידע ומיומנות בפרחי באך. בברכה - רון.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך