פרחי באך בשילוב הומאופטי

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

31/08/2009 | 22:05 | מאת: שלומית

שלום בני מטופל בפרחי באך לבעיית קשב וריכוז מאחר ולא ראיתי שינוי ניגשנו לקבל טיפול הומאופטי ההומאופט אסר על בני לקבל טיפול במקביל של פרחי באך לפי מיטב הבנתי אין שום קונטרה אידקציה בשילוב פרחי באך עם כל טיפול אחר אנא תקן אותי אם אני טועה תודה.

שלומית שלום. את צודקת בהחלט ! לצערי, ישנם הומאופטים ואנשי רפואה אחרים, שאינם בקיאים בתורתו של דר' באך ולכן, מדי פעם, אני שומע וגם חווה אמירות שגויות בנושא זה. ועיצה בקשר לבנך: יתכן שלא היה שינוי, מאחר והתמציות לא הותאמו כראוי, או שלא הייתם סבלניים למיצוי התהליך. מנסיוני עם הנושא הטעון הזה, ההתעמקות בהכרת הילד ובסביבת חייו, עוזרת לגלות את הגורמים "הגונבים לו את הקשב והריכוז" ובהם יש לטפל. לפעמים השינוי שמתרחש בסביבתו ובגישה התומכת והחיובית של האנשים סביבו, הם המנוף להתקדמות התהליך הטיפולי. בברכה - רון.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך