מערכת חיסון

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

05/09/2006 | 15:41 | מאת: עינת

שלום רב, בני הראל בן שנה ו-8 ונידבק מאוד מהר בוירוסים למינהם... הוא חזר ב-1 לספטמבר לגן ואחרי יומים כבר חטף וירוס עם חום , שיעול ונזלת.... שנה שעברה הוא היה יותר זמן בבית מאשר בגן. רציתי לשאול האם יש משהו אלטרנטיבי שניתן לתת על מנת לחזק את מערכת החיסון שלו. אודה עינת.

לעינת שלום רב. מה מצבו של הראל נכון להיום? בואי נתחיל "לעבוד", מוכנה? (למה אני שואל ? כי סבלנות ואורך רוח נדרשים לתהליך!). קני נא "רסקיו" 20 מ"ל עם טפטפת, (לא ספריי), בכל חנות טבע או סופר פארם. טפטפי לתוך ה"רסקיו" -3- טיפות מכל אחת מהתמציות הבאות, של פרחי באך: WALNUT - מס' 33 HONEY SUCKLE - מס' 16 CHICORY - מס' 8 עכשו יש לך תמצית טיפולית. (אם אינך משיגה את התמציות, פני לבית מרקחת הומאופטי/טבעי, או למטפל הבקי בפרחי באך). טפטפי -4- טיפות או יותר, לפחות -4- פעמים ביום, (אל חשש, אין מינון יתר !), למים, למשקה קר או חם , כל שהוא של הילד ואפשר גם לטפטף ישירות לפה. ובעוד -10- ימים נראה מה השתנה. (לפעמים שינוי , הוא גם הרעה בסימפטומים וזה סימן טוב - סימן של התנקות והבראה). במקביל, בדקי נא, מה קורה איתו ועם חוויותיו בגן וגם....בבית! כי לי נדמה, שהוא "קורא" לעזרה,כי משהו מפריע לו, אך אינו יכול להביע זאת במילים. אולי זה נשמע קצת הזוי, אך לדעתי שווה בדיקה ! בעיקר אני מציע לבדוק את הקשר שלו איתך, כי הוא רוצה יותר "אמא" ... אשמח לקבל ממך דווחים ושאלות נוספות - בהצלחה.

07/09/2006 | 10:04 | מאת: עינת

שלום רון, תודה רבה על התשובה המפורטת . לגבי התמצית הטיפולית אנסה אותה ואדווח. מה שכתבת לי בסוף תשובתך ממש הדיר שינה מעיניי.... אז קצת רקע: הראלי כאמור בן שנה ו-8 היה איתי מאז שנולד , ינק עד גיל שנה ו-4 וואחרי חודש ניכנס לגן. הוא מקבל המון המון תשומת לב בעיקר ממני אבל מכל הסביבה...הוא בהחלט ילד של אמא ...אבל יש לו גם את האפשרות הזו ולא חסר לו כלום ב"ה. יתכן והראלי "קורא" לי ואומר שאינו רוצה להיות בגן והוא מעדיף להיות עם אמא בבית ....אבל מה אפשר לעשות במקרה זה? הוא צריך ללמוד שיש גן וניפרדים מאמא. ההחלטה להכניס אותו לגן נבעה מההרגשה שלי שהוא כבר צריך מסגרת...הוא די השתעמם בבית ולי היה כבר קשה איתו...הוא לא ישן צהרים למרות שהיה עייף....(טיפס עלי וניצל זאת)....מלבד ההדבקויות בוירוסים הגן נהדר עבורו לדעתי. אז מה עושים? ליבי דואב! תודה.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך