מחלת הנשיקה ופרחי באך

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

25/05/2009 | 23:24 | מאת: Beki

האם אפשר לטפל במחלת הנשיקה עם תמציות פרחי באך. באיזה תמצית לטפל? תודה מראש על תשובה

Beki שלום. אפשר לטפל במחלת הנשיקה, אך לא מהכיוון המוכר ברפואה הרגילה. הטיפול הנכון, בהתאם לתורתו של דר' באך הוא באדם החולה במחלה זו ולא במחלתו. כלומר: על פי התנהלות חייו, על פי חוויותיו, על פי עיסוקיו ועל פי אופיו של המטופל, ניתן להרכיב תמצית טיפולית לרווחתו ולבריאותו. זאת יעשה מטפל בקי ומיומן ואני ממליץ לפנות לאחד כזה. בברכה - רון.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך