קשיי הירדמות אצל ביתי ואלרגיה לקרדית הבית אצל בני

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

03/09/2006 | 22:03 | מאת: אמא קצת מודאגת

אמש כתבתי הודעה, וביקשתי עזרה בנוגע לקשיי הירדמות אצל ביתי בת ה-8. ושאלתי האם יש אפשרות לטפל באלרגיה לקרדית הבית אצל בני בן ה-16. אודה לכם על תשובתכם.

04/09/2006 | 10:09 | מאת: ליאת אבן

שלום לאמא שקצת מודאגת, מתחיל עם ביתך - האם דיברת איתה על קשיי ההרדמות ? האם קרה משהו לאחרונה שמציק לה, מטריד אותה, מפחיד אותה, גורם לה לחרדה ? יכול להיות שאלו יהיו דברים קטנים ולא משמעותיים בעיניך אבל עבורה תהיה להם משמעות אחרת לגמרי. בדקי איתה איך היא מרגישה עם תחילת שנת הלימודים, איך היא מרגישה מבחינה חברתית ? האם המצב בבית טוב או שאולי לאחרונה יש התערערות במשהו בבית שגורם לה למתח ? אולי זה כלל לא מתח.... ויחד עם זאת הייתי מאוד רוצה לוודא ולשלול מצב רגשי/נפשי לפני שאני הולכת למשהו פיזיולוגי. פרחי באך יכולים לעזור במקביל לבירור שלך - על מנת להתאים את התמציות באופן מדויק אני צריכה לשמוע פרטים נוספים, אבל אפשר להתחיל עם: walnut, שיתן לה תחושת בטחון והגנה ויעזור לה במעבר בין ערות לשינה white chestnut, שיעזור לה במידה וקיימות מחשבות שמטרידות אותה Aspen, שימתן את החרדה (אם קיימת) לגבי בנך, שסובל מאלרגיה לקרדית הבית - אפשר להתחיל בעבודה עם אלרגיות עם שתי תמציות : Crab Apple ו- S.O.B - Star of betlehem. יש אופציות נוספות לעבודה עם אלרגיות - חזרי אלי במידה וזה לא משתפר. בהמון הצלחה ובברכת בריאות ושינה קלה ונעימה, ליאת

מנהל פורום טיפול בפרחי באך