הרכבה עצמית של תמציות עפ"י שאלון

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

13/01/2009 | 12:10 | מאת: הלוחוצה

שלום, אני בטיפולי פוריות וחייבת משהו להרגעה ולאיזון נפשי. הגעתי לפני שבוע לבית מרקחת הומאופטי ושם נתנו לי שאלון לבחירת תמציות ובחרתי 4 תמציות. GORSE, MIMULUS, GENTIAN, WHITE CHESTNUT לפי ההיכרות עם עצמי. 4 פעמים ביום - 4 טיפות כל פעם. האם הבחירה שלי היא בחירה אפשרית (אין בעיה של ניגודיות בין התמציות)? מתי אני יכולה להרגיש את התוצאות? תודה. הלחוצה.

14/01/2009 | 14:03 | מאת: טל

אין ניגודיות ! תרגישי שיפור .......... אם תרצי להרגיש ואם תשמעי את הצלצול בדלת

ללחוצה שלום. אין ניגודיות או התנגשויות בתמציות פרחי באך. יש תמציות מתאימות, שפועלות ויש שאינן מתאימות ולכן אינן פועלות. פעולתן של התמציות והרגשת התוצאות, מאד אינדיבידואלית ולכן קשה לאמוד זמן ותוצאות. לכן אם כבר התחלת לקחת את התמציות, עקבי בסבלנות אחרי התוצאות וקחי בחשבון גם עליות וירידות בתהליך ההחלמה והאיזון. בברכה - רון.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך