מהו השימוש נכון בפרחי באך ?

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

12/12/2008 | 14:19 | מאת: אירינה

שלום לך רון. למדתי פרחי באך, לפני מספר שנים והמורה לימדה שצריך לקחת פרחי באך בזמנים קבועים, 4 פעמים ביום - לא יותר מ 4 טיפות בכל פעם. חובה להתחיל עם ההשקמה בבקר, לא ממש צמוד לאוכל - חצי שעה לפחות לפני או אחרי, להימנע משתיית משקאות כמו קולה וקפה ולהימנע משימוש במשחת שיניים שיש בה מנטה ועוד. חברתי שלמדה במקום אחר אומרת שזה לא נכון. אודה לך אם תכתוב לי את דעתך בנושא. בתודה אירינה.

אירינה שלום . חברתך צודקת...אין הגבלות כאלה בפרחי באך. בברכה - רון.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך