ריאקציות ומינון של התמציות

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

14/11/2008 | 22:12 | מאת: אסתר

לרון שלום יש לי חרדות מזה מספר חודשים ובהמלצת חברה הלכתי לקבל טיפול פרחי באך אך מאז שהתחלתי את הטיפול יש לי ריאקציות קשות מאוד {החרדות התגברו} לאחר שיחה עם המטפל שלי הוא המליץ לי לקחת מינון נמוך יותר:במקום 4X4 ביום אז רק 2X2 ביום האם זה בסדר לקחת מינון נמוך? תודה אסתר

שלום אסתר. לפעמים, "עבודת הניקיון" של התמציות, נחווית כהרעה במצב וזהו אחד הסימנים לפעולת ההבראה. על כן אני ממליץ תמיד לעבור את התהליך בעזרת מטפל/ת עם ידע ומיומנות, כדי שידע לתמוך וגם לכוון ולהדריך את הפונים אליו. נסי לעשות כדבריו ולראות מה תהיינה התוצאות. תמיד אפשר לחזור למינון שהכתיב דר' באך. בברכה - רון.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך