שלום

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

08/11/2008 | 14:22 | מאת: קטי

שמי קטי,יש לי בעייה רצינית!אני מפחדת מראיונות עבודה,כל פעם שיש לי ראיון עבודה אני מאבדת שליטה על עצמי שוכחת את כל מה שתיכננתי לומר,מתקשה לענות על השאלות והגוף מתחיל לרעוד!מה עושים!למה זה קורה לי?איפה אפשר להזמין פרחי באך ואיזה סוג? מה עוד יכול לעזור לי? תודה מראש

קטי שלום. אם את זקוקה להרגעה בתקופה המיידית, קני בכל בית טבע או בית מרקחת, בקבוק של "רסקיו" וטפטפי ממנו על הלשון - 4 - פעמים ביום לפחות, בכל פעם - 4 - טיפות. אך אם לא, ואם את באמת רוצה לדעת למה זה קורה לך, אני ממליץ שתפני למטפל/ת עם ידע ומיומנות בפרחי באך, כדי לפתור את מצוקתך באופן יסודי ולטווח ארוך. בברכה - רון.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך