רגישות יתר לסביבה

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

12/08/2008 | 00:41 | מאת: דידי

בס"ד שלום איזו תמצית יכולה לעזור לי בנושא רגישות יתר , אני די מושפעת ממה שאנשים חושבים עליי איך אני מצטיירת בעיניהם.. לא בצורה אובססיבית אומנם אבל די חשוב לי לדעת שבסופו של יום אני יוצאת בסדר ולא מאכזבת אף אחד ושחושבים עליי שאני בסדר גמור ללא הרגשת אשמה ושלא יהיה לי הצורך להצטדק כל הזמן (נטיה אולי לפרפקציוניזם עצמי, החמרה עצמית) איזו תמצית יכולה למתן אצלי את הבעיה הזו ושאולי אהפוך להיות אדישה קצת למחשבות הזולת עליי ? תודה

דידי שלום. התשובה לשאלה שלך אינה פשוטה. על פני השטח, התמציות שעשויות להתאים לך הן:WALNUT / ROCK WATER / PINE / . ולדעתי אין די בזה כי, כדי להתאים לך את התמציות באופן מדויק, יש צורך להכירך לעומק ולהבין מה גורם לך להיות כפי שאת ומה בחייך דורש שינוי, כדי שההבראה תהיה שלמה ! בנוסף לכך, התהליך דורש ליווי הדרכה ותמיכה ומי שאין לא ידע מעמיק בתורת התמציות, אינו יודע כיצד לנהוג בכל מיני מצבי התפתחות, עליות וירידות בטיפול ועוד. על כן כדאי מאד לפנות למטפל בעל ידע ומיומנות בפרחי באך ולא להסתפק בגישה השטחית שברוב המקרים אינה מניבה פרי. בברכה - רון.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך