טיפול למצבי לחץ

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

24/08/2006 | 08:46 | מאת: יוני

שלום רב...אני בחור בן 25 מאוד לחוץ כבר הרבה זמן מעוד מתוסכל כעוס עקב בעיות בריאותיות ודברים אחרים גם סובל מחרדות רציתי לדעת האם יש איזה טיפול ניטורפתי שיעזור לי להפטר מהרשגות האלא או לפחות שאסבול פחות מהם תודה על הזמן שלך ויום נעים

24/08/2006 | 16:51 | מאת: ליאת אבן

שלום יוני, קודם כל לגבי נטורופתיה באופן כללי (תוספי מזון, תזונה נכונה וכ"ו) אני ממליצה לך לפנות לפורום המתאים באתר : http://www.doctors.co.il/xFF-List,xFI-113,m-Doctors,a-Forums.html אני אשמח להמליץ לך בחום על פרחי באך שמאוד יכולים לעזור במצב בו אתה נתון. אשמח לשמוע יותר לגבי פחדים, חששות, תחושות פיזיות ונפשיות על מנת שאגדיר לך את התמציות המתאימות. פרחי באך יאפשרו תחילה של תהליך ריפויי, שהייתי ממליצה שתעזר במטפל/ת מתאימים לשאר הדברים שאתה עובר. בברכה לרפואה שלמה, ליאת

מנהל פורום טיפול בפרחי באך