עזרה

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

10/02/2008 | 07:57 | מאת: דנה

שלום שמי דנה ואני מטופלת בכדור סרוקסט מזה כ 8 שנים בגלל דכאון שלאחר הלידה ולאחר מכן דיכאון נוסף לאחרונה התחלתי טיפול בפרחי באך בטיפול האחרון מזה כשבועיים אני מקבלתי קרב אפל,סוויט צאסנט,וולואו. במקביל התחלתי גמילה מהכדורים בהדכת הפסיכייטר שלי ויש לי תופעות של בחילות כאבי ראש וחולשה אני לא יודעת למה לשייך את התופעות אנא עיזרו לי

לדנה שלום. מהמידע המצומצם הזה, קשה לבנות חוות דעת. הדבר הנכון ביותר לדעתי הוא לפנות אל המטפלים שלך המלווים אותך במשך הטיפול, כי הם הכתובת לתשובות הנכונות. בברכה - רון.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך