טיפול

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

22/12/2007 | 19:10 | מאת: רחל

טופלתי בהומופואטיה קלאסית בערך כשנה ללא כל תוצאות, אני לחוצה עצבנית,לוקחת ללב ,שואלת לפני שאני מתחילה טיפול אצל פסיכולוגית, האם כדאי שוב לנסות בטיפול בפרחי באך,קבלתי בינתיים מרופאהת משפחה כדור בשם אלפריד 0.5 לקחתי בעבר רסקיו וכל מיני דברים טבעיים וזה לא משפיע עלי אנא יעצו לי כדאי לפעול? תודה

a

שלום רחל. ראשית, אני מתנצל על שתי התשובות הריקות, המחשב קיבל נזלת... אינני בודק את הטיפולים שעברת ואינני הומיאופת. אוכל לענות לך אך ורק, לגבי הטיפול בפרחי באך. אם תפני למטפל/ת עם ידע ומיומנות (!) בפרחי באך ותציגי את מצוקותיך, קרוב לודאי, שתקבלי את התמציות המתאימות לך באופן אישי,(הרסקיו היא תמצית ל"עזרה ראשונה" ואיננה מתאימה לכל מצב), את הליווי, ואת התמיכה בתהליך ההחלמה. עם רצון, סבלנות והקפדה על ההנחיות שתקבלי, אין לי ספק, שתוכלי להבריא ולנהל חיים מאוזנים ובריאים. בברכה - רון.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך