האם צריך שמש לכל פרחי הבאך למיניהם?

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

27/07/2006 | 12:01 | מאת: פרחים

אשמח אם תוכלו לספר לי את מידת החשיפה שיש לחשוף את פרחי הבאך לשמש? תודה

29/07/2006 | 00:22 | מאת: ליאת אבן

הי, פרחי הבאך מופקים מפרחים שאינם גדלים בארץ. התמציות מופקות בתהליך מיוחד במרכז פרחי באך באנגליה ושם תהליך החשיפה והמיצוי מתבצע. הטיפול המוצע בפרחי באך הוא יצירת תרכובת באמצעות התמציות בסיס, באופן כזה שכל אחת מהתמציות עובדת אנרגטית על פן אחד רגשי או פיזי וכך מתרחש הריפוי. אשמח לעזור בבחירת התמציות המתאימות בהתאם לצורך. בברכה, ליאת

מנהל פורום טיפול בפרחי באך