הרפייה לתינוקת

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

15/09/2007 | 22:31 | מאת: שרון

נעמה בת חודשיים וקצת, נולדה בלידת ואקום בשבוע 38.5 במשקל 2.5 ק"ג. היא ילדה שמחה, פעילה ומפותחת, אוהבת לינוק וישנה היטב בלילה. רוב הזמן אגרופיה קפוצים, מתקשה להירדם כאילו פוחדת לוותר על שליטה - עוצמת עיניים ומייד פותחת כאילו בבהלה, ידה נשמטת כשמתחילה להירדם ומייד מתעוררת ומצמידה שוב לחזה. האם ניתן לטפל בה בתמציות ע"מ להקל עליה ולעזור לה להרפות?

שלום שרון. כהתחלה אני מציע את ה"רסקיו". לפני כל הנקה, טפטפי 4 - 3 טיפות על הפיטמה. בעוד שבוע בערך, או לפני...אשמח לדעת מה קורה. בברכה - רון.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך