הזעת יתר

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

08/09/2007 | 14:33 | מאת: הדי

אני בת 55 סובלת לאחרונה מהזעת יתר בעיקר בפנים, גם כשאינני במאמץ, דבר המפריע לי מאד. שמעתי על טיפול בפרחי באך, כיצד ניתן להיעזר בטיפול זה? תודה מראש הדי

08/09/2007 | 21:57 | מאת: ליאת אבן

הי הדי, חשוב לי להבהיר שפרחי באך יכולים להעיל במידה ואדע מספר פרטים עלייך ועל מצבך הרגשי/פיזי. פרחי באך אינם מטפלים בסימפטומים - הם מטפלים באדם... כמה זמן את סובלת מההזעה? האם את סובלת או סבלת מגלי חום ? האם את רגועה בד"כ? במה את עובדת ? תי שמת לב להחמרה או שיפור במצב ? חזרי אלי, אשמח לעזור. ליאת

מנהל פורום טיפול בפרחי באך