אפשר למרוח?

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

04/07/2007 | 18:03 | מאת: יהודית

שלום . רופא המשפחה המליץ לי למרוח 2/3 טיפות רסקיו על הרקות, מאחורי האוזניים,על המצח ועל פרקי כפות הידיים, כל פעם שאני מרגישה כאבי ראש ומיגרנות. האם אפשר למרוח את הטיפות? האם זה לא לשימוש מתחת ללשון? בתודה רבה : יהודית.

שלום יהודית. כל הכבוד לרופא המשפחה, שמסכים להיפתח לשימוש בכלים נוספים לריפוי ! השימוש בתמציות פרחי באך, יכול להתאים בלקיחה מתחת ללשון, (או מעליה), או במריחה, או בהזלפה, או בריסוס, או בקומפרסים,(גם לטיפול בצמחים ובבעלי חיים) . הקליקי נא על תמונת העציץ,משמאל, מתחת לתמונתה של ליאת ותקבלי עוד מידע מועיל על התמציות. בברכה - רון.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך