שאלות בקשר לטיפולים מטפלים ולימודים אשמח לתגובות..

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

22/05/2007 | 18:54 | מאת: שואלת...

1.איך מתבצע הטיפול בפרחי באך, האם המטפל מכין תמציות,או קונה ומוכר למטופל בהתאם לאבחונו? 2.מה ההבדל בין כל מוסדות הלימוד לפלרחי באך? האם ישנה חשיבות לתעודה שמקבלים? איך אפשר לבדוק אם מוסד הלימודים אכן טוב? 3.מידיעתכם האם יש ביקוש גדול למטפלים בפרחי באך? 4.האם זה מקצוע שמקבל רישוי ותעודה ממשרד העבודה/בריאות? 5.כמה בממוצע משלמים לטיפול בפרחי באך (כמה זמן הוא נמשך?) והאם המטופל קונה את התמציות? 6.מה אתם יכולים לומר שיתרונות פרחי באך ככלי טיפולי,כמקצוע נלמד וכמקור פרנסה? האם אתם ממליצים ללמוד? ....הרבה שאלות אבל כל תגובה תסייע... חג מקסים לכולם...

שלום שואלת. כדי לענות לכל שאלותיך, צריך לקיים "יום עיון"... אך יחד עם זאת אני רוצה לתת לך את ההמלצות הבאות: כנסי אתרים השונים של הנושא ותבדקי אם הוא מתאים לך. קחי את רשימת המכללות באזור מגוריך, לכי ל"ימים פתוחים", תשוחחי עם סטודנטים שלמדו את הנושא וקבלי החלטה לפי הנתונים שתקבלי. יתר השאלות ששאלת קשורות באופן ישיר לאישיותך, ליכולת הלימוד והשקדנות שלך וגם לבקיאות והמיומנות שתרכשי! והעיקר - התיחסותך לעצמך ולזולתך !!! בברכה - רון.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך