מה אסור?

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

04/05/2007 | 16:18 | מאת: שאול

שלום. המטפל שלי בפרחי באך, עשה לי תמצית ואמר לי לקחת אותה חצי שעה לפני האוכל, שלוש פעמים ביום, לא לשתות קפה וקולה, לא לצחצח שיניים עם משחה שמכילה מנטה ולא לאכול שוקולד. הוא לא הסביר מדוע ! אולי אתם תסבירו לי ? תודה רבה מראש - שאול.

לשאול שלום. האם אתה בטוח שמדובר בפרחי באך? ההנחיות לתמצית טיפולית של פרחי באך הן: לקחת את הטיפות מתי שרוצים ! רצוי לחלק את המועדים לארבע פעמים לאורך היום, אך אפשר גם ליותר. מינימום 4 טיפות בכל פעם, אך אפשר גם יותר... מותר לצחצח, לאכול ולשתות הכל, לפני אחרי ותוך כדי... !!! אין "אסור" בפרחי באך, להוציא מקרים של מטופלים, הנמצאים בתהליך של גמילה מאלכוהול. אם אתה מעוניין במידע נוסף, כנס ב"גוגל" לאתר "פרמה גורי - פרחי באך". בברכה - רון.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך