שאלה על עבודה בתחום

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

15/08/2006 | 19:44 | מאת: ריבי

סיימתי קורס פרחי באך. איך מתחילים לעבוד בתחום? איך רוכשים קליינטורה? האם יש איגוד למטפלי פרחי באך, איגוד שעוזר במציאת עבודה בתחום הרפואה המשלימה?

ריבי שלום רב. ...זוהי שאלת מליון הדולר ! אבל ...ננסה. ראשית, תביאי לידיעת חוג מכריך וידידיך, שאת עוסקת בתחום ותציעי את שרותיך למי שיסכים. אם את רצינית, סבלנית ומתמידה, צנועה, יודעת את התורה ועובדת מן הלב, יגיעו אליך מטופלים "מפה לאוזן". בנוסף נדבי את עצמך לטובת הרצאות וימי עיון במוסדות, בארגונים ובועדים וכדו'. לסיכומו של ענין - הכל תלוי בך ... בהצלחה .

מנהל פורום טיפול בפרחי באך