פליזז תמצאו פתרון לילד שלי

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

08/08/2019 | 08:53 | מאת: ❤❤

הילד שלי לא רגוע רואה הרבה אנשים נלחץ מרביץ נושך הילד בן 3 ו10 חודשים חברה המליצה מנסיון על רסקיו זה לא מסוכן לילדים ? אני ממש ממש הרמתי ידיים מההיתנהגות שלו שלא ברור רופאים אומרים שהכל תקין עם הילד פלחזז תמצאו לי פיתרון

שלום רב. בנושא מורכב, כפי שמתואר במכתבך, אין טעם ב"כיבוי שרפות", אלא בעבודה יסודית, למציאת הסיבות שבגללן הילד מתנהג כמתואר. אני ממליץ לפנות למטפל/ת, עם ידע וניסיון, בטיפול בעזרת פרחי באך, כדי לפתור את מצוקתכם באופן נכון ויסודי. בברכה -

מנהל פורום טיפול בפרחי באך