ערכת פרחי באך מתוצרת הארץ

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

02/07/2019 | 00:13 | מאת: כרמלית

שלום, הי האם כדאי לקנות דווקא את הערכת באך שמיוצר באנגליה, או שאפשר גם לקנות ולהשתמש בערכת פרחי באך שמיוצרת בישראל? מצאתי כאן, יש להם חברה שנקראת טבעון ביוטק, הנה: http://flowersbach.blogspot.com/2013/10/flowers-tivon.html האם זה אותו איכות ויעילות? אני מעדיפה את הישראלי כי יש לו כשרות, אבל מצד שני חשוב לי גם שהוא יהיה יעיל וטוב מה דעתך?

שלום. אני מעדיף להשתמש במקור ולא בחיקוי, שאינני יודע עליו דבר.....נושא הכשרות, ניבדק על ידי רבנים ומאחר והתמציות אינן למאכל, אלא לריפוי, דיני הכשרות לגביהן שונים, כמו גם שכמות האלכוהול, בטלה בשישים.

14/04/2023 | 16:58 | מאת: אילן

ציינת בתגובתך שמדובר בחיקוי זול. אבל לא שמת לב לעובדה שמדובר בפרחים שגדלים בארץ והינם אותו דבר כמו שמיוצר באנגליה. זה גם תלוי היכן המטופל מתגורר כי אקלים אחד שונה מאקלים אחר וזה משפיע על אופן גידול הפרחים שמהם עושים תמציות

מנהל פורום טיפול בפרחי באך