אחסון של ערכת פרחי באך בקיץ

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

24/02/2018 | 23:16 | מאת: מור

שלום רב, ביולי האחרון קניתי ערכה של פרחי באך. הנחתי אותה בחדר והשתדלתי להרחיק מהשמש, אך לא הכנסתי למקרר. לקראת החורף העברתי אותה לחדר שבו אינני מפעילה חימום. מאז הזנחתי מעט את העיסוק בפרחי באך, וכעת ברצוני לחזור לכך. האם עשויה להיות בעיה מאחר והערכה "סבלה" כחודשיים את טמפרטורת חדר תל אביבי ביולי אוגוסט?

שלום רב. קשה לתת תשובה מוחלטת. אני מציע שתתאמי חלק מהתמציות ואם הארומה נשמרה, קרוב לודאי שהן בסדר.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך