תינוקת בת 6 חוד'

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

30/01/2007 | 11:00 | מאת: שרית

שלום רב ,ביתי בת חצי שנה בעוד כמה ימים ומהיום שנולדה אינה ישנה טוב ,מתעוררת פעמים רבות בלילה בבכי,שנתה מאוד קלה ,אינה ישנה כמעט במהלך היום והולכת לישון מאוחר בערב בסביבות עשר וחצי לאחר שכול היום ישנה שעה . אציין כי היא מאוד פעילה ואינה ישנונית בעקבות חוסר השינה היא גם כן מצוננת מהיום שנולדה ועכשיו בחורף זה החמיר.המצב הזה של חוסר השינה שלה והיקיצות המרובות מפריע מאוד למהלך חיינו אנחנו עייפים כול הזמן ואני אף חסרת סבלנות לעיתים בגלל זה,כמו כן אני חוששת מאוד שהדבר יפגע בהתפתחות שלה למרות שכרגע הכול בסדר אבל לגביי ההמשך אני מודאגת היא זקוקה לשינה ולרוגע . פניתי למטפל ברפואה סינית היא עברה כבר שני דיקורים שעזרו לצינון אך לגביי השינה אין הטבה אלא הרעה במצב ,הוא אמר לי לתת לה רסקיו 3 פעמים ביום נתתי במשך שבוע וחצי וכלום אז הוא הוסיף לנו אגרימוני פעמיים ביום שתי טיפות את זה התחלתי רק אתמול אז נראה מה יהיה ,רציתי לשאול האם זו התמצית המתאימה?כי קראתי באינטרנט מה תפקידה וזה לא נראה לי מתאים אומנם שם לא דובר על תינוקות אבל... ובנוסף רציתי לדעת האם יש דבר נוסף שניתן לתת לה ?אני יודעת שצריך אבחון אך בכול זאת .......... כמו כן הוא אמר כי האגרימוני יגרום לה לרוגע בלילה אך לחוסר מנוחה במהלך היום האם זה נכון ואם כן מדוע? מתנצלת על אורך השאלה אומנם אני אשאל גם את המטפל אך תמיד נעים וטוב לשמוע חוות דעת נוספת. בתודה מראש אמא של ליהיא של רוצה לישון

שלום אמא של ליהיא. לדעתי ליהיא מגיבה כך, כי כנראה משהו מציק לה...! כדאי לבדוק זאת, גם במישור הפיזי והקונבנציונלי וגם במישור הרגשי נפשי ולהקדיש תשומת לב למה שקורה סביבה? מהי האוירה בבית?האם יש לה עוד אחים? האם את והסובבים רגועים / סבלניים / או כועסים / מתוחים / מתוסכלים / רבים וצועקים / מפנקים או דואגים ללא גבולות ? ( ואולי עוד ....?). איך עברו ההריון והלידה ? את מתארת ש.."המצב הזה של חוסר השינה שלה והיקיצות המרובות מפריע מאוד למהלך חיינו אנחנו עייפים כול הזמן ואני אף חסרת סבלנות לעיתים בגלל זה,כמו כן אני חוששת מאוד שהדבר יפגע בהתפתחות שלה ....... אני יודעת שצריך אבחון אך בכול זאת ...". המלצתי: 1. לכי לאיבחון אצל אדם מקצועי, הבקי ב"פרחי באך", כי אין "בכל זאת" !!! 2 . רסקיו עבורך ועבור כל חסרי הסבלנות...ולעייפות קחו OLIVE. לצערי, אינני מבין מה עומד מאחורי התמצית, המינונים והעיצות שקיבלת לפרחי באך, על כן אבהיר מספר כללי יסוד בנושא זה: רסקיו לוקחים מינימום - 4 טיפות 4X פעמים ביום ! (אפשרי גם יותר, אך לא פחות !!! ),כל תמצית אחרת - מינימום - 2 טיפות x פ4 פעמים ביום. (אפשרי גם יותר, אך לא פחות !!!). התהליכים המאזנים, אינם באים ב "צ'יק צ'ק" ולכל אדם קצב ההחלמה שלו!!! והחשוב ( ! ) - שלכל אדם, גם לתינוקות...מתאימים תמצית אישית. אצטט מדברי דר' באך: " טפל באדם ולא במחלתו ". בקשר ל AGRIMONY ,דעתי כדעתך...לכן בנושא "פרחי באך",פני למטפל/ת מנוסה ! ולהרגיעך קצת, בנוסף לכל הכתוב, ידוע לי על תינוקות רבים ש"פתאום" נרגעו. ולסיום: הבריאות היא כל חיינו, אל תחפשי "קיצורי דרך" באינטרנט ! בברכה - רון.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך