חם לי

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

12/08/2006 | 18:05 | מאת: חם לי

תמיד חם לי יותר מידי, במיוחד בלילה, אני ממש מרטיב את המגבת שאני שם על הכר. לא יודע אם אפשר לפתור את הבעיה. אני בן 50, שמן אבל מתעמל באופן קבוע ומאד שרירי. אני לוקח תרופות להורדת לחץ דם. למה כל כך חם לי? מה אפשר לעשות .

15/08/2006 | 10:33 | מאת: ליאת אבן

שלום ל"חם לי" :-) אני משערת שלחץ הדם הגבוה שלך גורם לזיעה המוגברת. ספר לי קצת על אורח חייך, על המקצוע שלך, משפחתך... האם אתה נוטה להתרגז בקלות ? האם אתה מרגיש מתח כלשהו לאחרונה (או תמיד)? האם אתה אדם המפגין רגשותיו בקלות יחסית או סגור ? מה המצב הרגשי האופייני לך -שמחה, התלהבות, דכאון, שלווה, ביקורתיות, כעס ? (אם יש משהו אחר - אתה מוזמן) אין לי מספיק פרטים על מנת למקד את הכיוון שאליו ניתן לכוון עם פרחי הבאך. בברכה, ליאת אבן

מנהל פורום טיפול בפרחי באך