פרחי באך והנקה

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

11/01/2007 | 16:43 | מאת: לילי

ברצוני לדעת האם שימוש בפרחי באך לאם מניקה-מותר?

שלום לילי. מותר ואף רצוי - לאם ולתינוק/ת ! האם את יודעת איזה תמציות לקחת ? בברכת מזל טוב - רון.

13/01/2007 | 10:54 | מאת: לילי

לא,אינני יודעת. אני מעוניינת לקחת תמצית שתנתן גם לבני בן ה-3 , שחווה תקופה קשה בעקבות הולדת אחותו לפני חודשיים. אתה יכול להמליץ על משהו מתאים?

13/01/2007 | 10:57 | מאת: לילי

תודה.בררתי עם הומאופט שטוען שזה מותר גם לאם וגם לתינוק. השאלה האם מהנסיון שלך האם זה לא יכול ליצור איזושהי תלות בתמציות?

11/02/2007 | 11:33 | מאת: מאיה

שלום רב, ביתי בת ה5 חודשים עדיין לא הסתגלה לשינה טובה בעמצע הליליה. ז"א היא ישנה טוב עד 1 בלילה ומשם עד הבוקר המון התעוררויות ויניקות. השאלה היא האם אני יכולה לתת לה תמצית של באך, איז תמצית והאם לקחת גם משהו כי אני עייפה מאוד והעייפות מעוררת עצבנות. אשמח לתשובה

מנהל פורום טיפול בפרחי באך