פרחי באך בהריון

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

06/01/2007 | 15:05 | מאת: איריס

שלום, האם השימוש והטיפול בתמציות פרחי באך מותר בהריון? אם תשובתכם תהיה - כן, האם נעשתה בדיקה מדעית מסודרת ואמינה בנושא? ואם כן , - היכן אפשר לקרא על כך? האם יש אישור על כך במרכז טרטולוגי? או שזה לא מוכר ולא נבדק ? איריס

לאיריס שלום. השימוש בפרחי באך מותר בהריון. פרחי באך ומדע עדיין לא "מתחברים" לשפה אחת, כי לדעתי, כלי המדידה שונים. במשך השנים הרבות שאני מטפל, גם בנשים בהריון, התוצאות מאד משביעות רצון ! הבחירה בידך. צרפתי עבורך את הכתובת של מרכז באך באנגליה, אם תרצי לקבל מידע נוסף. www.bachcentre.com/found/pracapp.htm בברכה - רון.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך