פצעי לחץ?

דיון מתוך פורום  רפואת עור

09/08/2006 | 16:13 | מאת: מישהו

אני לא עובד בערך שבועיים ומרבה לשבת מול המחשב בבית שעות ארוכות...אתמול צצו לי 2 פצעונים..שנראים כמו חצקונים על 2 הישבנים במקומות זהים. הם כואבים מאוד. האם מדובר בפצעי לחץ? אם כן ואם לא - מה עלי לעשות? הם ממש כואבים ומונעים ממני לשבת... בתודה מראש מישהו

15/08/2006 | 18:42 | מאת:

על פני תיאורך לא נראה שמדובר בפצעי לחץ, אם כי קשה לי לקבוע ללא בדיקה. המלצתי - המנע מישיבה ממושכת על הישבנים, אחת לחצי שעה תקום ותאוורר את המקום. ייתכן ומדובר בדלקת של זקיקי השערות על רקע חוסר אוורור וסתימה של בלוטות החלב. אם זה לא עובר לך פנה לרופא והוא ירשום לך משחה.