טיפול ברואקוטן

דיון מתוך פורום  רפואת עור

01/08/2006 | 22:14 | מאת: לונה

תודה רבה לך על התגובה, אכן הבעיה שלי היא באזור אחד בלבד וזהו הסנטר ולכן אני מתלבטת אם לקיים את הטיפול או לוותר עליו ולהמשיך עם משחות למיניהם... האם יש מישהו שכן יכול להמליץ לי על הכדורים או פשוט לוותר? יש הרבה איסורים בזמן לקיחת הכדורים וגם חצי שנה אחר כך... קצת מלחיץ. תודה לונה

02/08/2006 | 20:07 | מאת: שוב אני

יכולה לאמר לך שאחרי נסיונות שונים עם סוגים שונים של גלולות נוטלת היום סרזט. אמנם היא מיועדת למי שלא יכולה לקבל גלולות רגילות אבל הפצעים כמעט נעלמו (וגם המחזור)

02/08/2006 | 21:07 | מאת: לונה

תודה על התגובה... חשבתי על הנושא במהלך היום, אולי עדיף לוותר על ה"רואקוטן" מקסימום נטפל במשחות חיצוניות... אני לא חושבת שאני צריכה לסבול בשביל האקנה שהוא לא כל כך חמור אצלי ותפללת שלא יהיה כך בעתיד. אגב, נתת לי רעיון כמעט מצויין, אני לא יכולה לקבל גלולות רגילות ולא ידעתי שיש להן תחליף... אבל התחליף הזה כרגע לא מתאים משום שאיני רוצה לוותר על הוסת שלי אפילו לא באופן זמני (לא כי אני אוהבת את זה אלא רק מהחשש שלא יחזור לי שוב) אני רווקה שמאוד מאוד מאוד רוצה ילדים. תודה לך על העצות לונה