שלפוחיות

דיון מתוך פורום  רפואת עור

08/08/2006 | 22:34 | מאת: ירון

לפני מספר חודשים הופיעו על אחת מהרגליים שלי קבוצה של שלפוחויות וכן שלפוחית יחידה באיזור הגב התחתון. טופלתי ע"י רופא עור בתיאורולון ואכן ירדה הנפיחות והגירוד ועדיין נשארו סימנים. האם יש משהו שניתן לעשות כדי להעלים אותם או לצמצם אותם? רופאת העור טענה שהעור בא במגע עם חומר כימי\חרק\צמח-האם יש אופציות נוספות שיכלו לגרום לתופעה? תודה מראש.

12/08/2006 | 16:46 | מאת:

כל דלקת בעור כשהיא חולפת יכולה להשאיר כתמים חומים. כתמים אלה נעלמים או מתטשטים עם הזמן, לפעמים עד חצי שנה. אני מציעה להמנע מחשיפה של המקום לשמש, להשתמש במסנן קרינה. אם זה עדיין מפריע, פנה לרופא העור שלך, לעיתים ניתן להשתמש בקרם הבהרה מיוחד.