אקסודרם והסרת צלקות אקנה

דיון מתוך פורום  רפואת עור

06/08/2006 | 15:37 | מאת: קרן

היי, יש לי צלקות אקנה בפנים, משני צדי הלחיים (אני בת 23, בעלת גוון פנים כהה נמוך-צהבהב). התייעצתי לאחרונה עם מקום מסויים בנוגע להסרת הצלקות באמצעות טיפול בשיטת אקסודרם. רציתי לשאול את דעתך בעניין- לאילו תוצאות עליי לצפות? האם ישנן שיטות אחרות, טובות יותר? (חומצה? לייזר?) אני ממש זקוקה לחוות דעת מקצועית בעניין, מצד שלישי לא מעורב... תודה רבה, קרן.

09/08/2006 | 02:12 | מאת:

יש לי נסיון רב בטיפול בצלקות אקנה מסוגים שונים. בצלקות אקנה שקועות בפנים ניתן לטפל בצורה יעילה על ידי פילינג כימי עמוק. הטיפול משפר את רוב הצלקות אך לא תמיד מעלים את כולן. נהוג לומר שהוא נותן שיפור של 70-90%, לפעמים יותר. שיטה נוספת היא שילוב של פילינג עמוק ואחר כך מילוי של הצלקות הנותרות עם חומר מילוי, אז ניתן לשפר את התוצאה.

09/08/2006 | 02:34 | מאת: קרן

על איזו שיטת פילינג כימי את מדברת ( שיפור 70%-90%)? אקסודרם?

09/08/2006 | 02:12 | מאת:

יש לי נסיון רב בטיפול בצלקות אקנה מסוגים שונים. בצלקות אקנה שקועות בפנים ניתן לטפל בצורה יעילה על ידי פילינג כימי עמוק. הטיפול משפר את רוב הצלקות אך לא תמיד מעלים את כולן. נהוג לומר שהוא נותן שיפור של 70-90%, לפעמים יותר. שיטה נוספת היא שילוב של פילינג עמוק ואחר כך מילוי של הצלקות הנותרות עם חומר מילוי, אז ניתן לשפר את התוצאה.

09/05/2007 | 13:59 | מאת: רונית

האם את עושה את קילוף העור של האקסודרם המקורי ? כי קראתי שהשיטה באמת טובה לצלקות וגם אני מתעניינת .