משחת החלזונות CELLTONE

דיון מתוך פורום  רפואת עור

14/01/2009 | 17:48 | מאת: תוהה

שלום לכולם! רק אתמול שמעתי על המשחה וכשראיתי את הפרסומים שיש עליה בערוץ הקניות רציתי לקנות אותה. אני חוששת שזו אינה משחה שבאמת עוזרת ושאני שוב פעם מוציאה את כספי לשווא. אני ראיתי בפרסום את התמונה של לפני ואחרי של בחורה שיש לה סימני מתיחה בבטן, וכשהם כמעט נעלמו באופן כליל. האם מישהי או משהו כבר ניסו את המשחה לאותו אופן וראיתם שיפור ניכר במראה? אנא, זה חשוב לי. תודה רבה.

30/01/2009 | 14:18 | מאת: איילה

שלא תעיזי לקנות אותה קניתי אותה כמה פעמים בתקווה שהיא תרפא לי כמה פצעונים ואפילו הזה היא לא עשתה

01/02/2009 | 10:05 | מאת: דניאלה

רכשתי אותה אני סובלת מפצעונים ואעני רוצה להגיד שהיא עוזרתוגם לצלקות