סבוריאה

דיון מתוך פורום  רפואת עור

13/01/2009 | 22:48 | מאת: ק

התפתח אצלי לפני כחודש וחצי יובש קשה באיזור הפנים כלומר- מהאוזן למסגרת הפנים(מצח) ולאוזן השניה...המצב כרגע השתפר מעט אך רציתי לדעת האים סבוריאה גורמת להגברה בנשירת שיער? ברצוני לציין שמעולם לא היתה לי התופעה הזו בצורה כל כך מוגברת , בחילופי עונות זה הופיע לשבוע בערך, בצידי האף והגבות (משהו שכל קרם עזר), האים ישנם עוד גורמים?למשל סביבתיים /רגשיים?

20/02/2009 | 08:53 | מאת: אמנון

אני ממליץ לך להשתמש בקרם של סבוקלם . אני משתמש כבר כמה שנים בקרם והוא מצויין לי. אין מה לעשות הסבוריאה מופיעה כאשר מזג האויר משתנה.