צלקותוכתמים בגב מאקנה מחפש מישהי כזאת

דיון מתוך פורום  רפואת עור

13/01/2009 | 14:33 | מאת: שלומי

כבר מספר שנים שאני סובל מאקנה בגב ועברתי המון המון טיפולים והתוצאות של הטיפולים הם שהפסיקו לצאת לי פצעים אבל הבעיה הרצינית היא שנשאר לי הרבה צלקות וכתמים בגב מהאקנה ולזה כמעט ואין טיפול והדבר הזה מאוד מאוד מבייש אותי והדבר הקשה מהכל שקשה לי מאוד למצוא בת זוג אז אם יש מישהי שנמצאת במצב דומה לשלי אני מאוד מאוד אשמח אם תיצרי איתי קשר לפחות שנדבר ונראה מה הלאה המספר הוא 0525946991 תודה

18/01/2009 | 23:53 | מאת: עדי48

שלום ד"ר אני אישה בת 56 קטועת רגל עקב תאונת דרכים ונוטלת מעל 10 שנים אוקסיקונטין נגד כאבי פנטום. לפני כשלושה חודשים החלה אצלי תופעה חדשה.. פיצעונים קטנטנים עם מוגלה בכפות הידיים והרגלים עם כאבים חזקים.. לאחר שלושה ארבעה ימים הם נעלמים ושוב חוזרים לאחר כמה ימים. עד היום לא בקרתי אצל רופא מאחר והתותבת שלי בתיקון וקשה לי לצאת.. אני מאוד מודאגת , האם יתכן זיהום מהאוקסיקונטין שאני משתמשת שנים רבות? מעולם לא קרה לי דבר כזה.. מצפה לתשובה מהירה בבקשה. בברכה עדי