בעית עור עיקשת

דיון מתוך פורום  רפואת עור

14/12/2008 | 05:14 | מאת: יאיר

שלום. אני סובל מבעיות בכפות הידיים והרגליים במשך תקופה ארוכה מאוד. הייתי אצל רופא עור כמה פעמים וניסתי כל מיני משחות\כדורים ודבר לא עזר. (מקסימום משפר קצת את המצב אבל לא פותר את הבעיה באופן מוחלט). העור נהיה גס נצבע בלבן מתבקע ומגרד. אנני מתעסק בחומרים שיכולים לגרום לבעיה. מוזר שקניתי משחה לרגליים בסופר עם שמן אבולפיחה הגעתי למצב קצת יותר טוב מכל המשחות והכדורים עד עכשיו, אבל הבעיה לא נפתרת. אשמח לקבל פיתרון בהקדם האפשרי. תודה.

15/01/2009 | 11:04 | מאת: ירון

הי אני ממליץ לך להשתמש במשחות של פלקסיטול לטיםול ביובש. יש להם משחה לרגליים וגם משחה לידיים אלו משחות לטיפול בעור יבש מאד. מאד מומלץ ניתן להשיג בבתי המרקחת ליד הרוקחים בהצלחה