כינים ותכשרים: הכינים שוב חזרו ואנחנו כבר אחרי כמה

דיון מתוך פורום  רפואת עור

10/12/2008 | 16:41 | מאת: טובית

טיפולים של התכשירים הכימיים האלה שמפחידים אותי. הילד טוען שכמה מהם שורפים לו בעור. המליצו לי (הרוקח) על הדבר החדש הזה שנקרא ריזאלטס. הוא אמר שזה לא כימי (וגם לא מסריח....). האמנם צריך להימנע מהתכשירים הכימיים?! נראה לי שהכינים כבר לא מתרגשות מהתכשירים הידועים.

12/12/2008 | 07:14 | מאת:

אכן הכינים מפתחות עמידות לכל 'קוטלי החרקים' הכימיים למיניהם ולכן הטיפולים לא יעילים לאורך זמן. הכי חשוב זה הסירוק עם מסרק צפוף כל יום!!! לאסוף שיער אם יש שיער ארוך וזה כדי למנוע הדבקה חוזרת של הילד. יש תכשיר חדש שנקרא 'הדרין', לא מבוסס על קוטלי חרקים, תוצאה טיפולית טובה.