המלצה לרופא עור ממכבי לבעיית נשירת שיער אצל גברים

דיון מתוך פורום  רפואת עור

07/12/2008 | 12:40 | מאת: הראלי

שלום אני מחפשת המלצה על רופא עור מהמרכז, רצוי תל אביב אבל אפשר גם בסביבה רופא שעובד עם מכבי ומומחה בבעיית נשירת שיער בקרב גברים. תודה רבה

07/12/2008 | 16:43 | מאת: מאי

את חייה באשליות. אני לא ממליצה לך להפוך עולמות כולם מחזיקים את אותם כלים לבדיקה ואת אותם תרופות ולאף אחד מהם אין עדיפות על אחר. הבקשה שלך אופיינית לאינטרנט . כאילו מה ...יבוא לך מישהו שאת לא מכירה וידחוף שם זה המלצה ? אין רופא כזה בכלל ....חפשי תרופות ושיטות אך לא שמות כי אין להם תרופות לכלום בשום מחלת עור. מזל שיש אינטרנט שחושף עד כמה הם ישנים ובלתי מתפשתחים בתחומי הטיפול. מאי