רוזיצאה

דיון מתוך פורום  רפואת עור

29/11/2008 | 22:22 | מאת: לי נור

בעבר כבר כתבתי אליכם על המחלה הזאת ולא עניתם לי. אני גבר מבוגר והיה לי עור יפה מאוד. עכשיו כל הזמן פצעים סביב האף והלחיים עם מוגלה. אף אדוםמאוד. לקחתי פעמיים אנטיביוטיק למשך חודש מינוציקלין 50מג. פעמיים ביום. המחלה עברה ושוב חזרה. גם משחה לא עזרה. בבקשה תענו לי הפעם!!!!

30/11/2008 | 17:00 | מאת:

רוזצאה היא מחלה כרונית ולכן הטיפול בה צריך להיות כרוני וממושך ואולי תמידי . במקרה כשלך הייתי מייעץ לך לקחת באופן קבוע 50 מג מינוצין בלבד פעם אחת ביום או אף פעם אחת ביומיים. מינון כזה נמוך איננו מזיק לבריאות .