טיפול בצלקת לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  רפואת עור

27/11/2008 | 22:02 | מאת: בראץ

לאחר התיעצות עם רופאת עור, לגבי טשטוש צלקת לאחר ניתוח, היא נתנה לי למרוח דיפרולן למשך 21 יום. לאחר שרכשתי את המשחה קראתי בעלון שזוהי משחה לטיפול בדלקות וגרד בעור . אני תוהה האם זה הגיוני .... אולי זו טעות של בית המרקחת וקיבלתי משחה לא נכונה .. האם משחה זו אכן יעילה לטיפול בצלקות ? האם מותר למרוח אותה על צלקת ? (הרי אין לי שום דלקת ....)

30/11/2008 | 16:58 | מאת:

זו אינה טעות והמישחה אכן יכולה להיות מועילה אך כמובן איננה חייבת להועיל בהכרח .