מודאגת מגירוד בכל הגוף

דיון מתוך פורום  רפואת עור

27/11/2008 | 12:33 | מאת: יעל

כבר שבועיים אני סובלת מגירוד בכל הגוף, עד כדי כך שאני עושה לעצמי סימנים כחולים.. הגירוד בדרך כלל באיזור הראש, הגב והישבן אך גם ברגליים ובידיים. יש לציין שנעקצתי ע"י דבורה לפני כחודש וקיבלתי טיפול באדרנלין ולורסטין והייתי אצל אלרגולוג שלא זיהה אצלי אלרגיה לשום דבר. בנוסף, אובחנו אצלי קונדילומות באיזור פי הטבעת והנרתיק ואני מקבלת טיפול באלדרה (הגירודים הופיעו לפני הטיפול). שאלתי היא האם יש קשר בין השניים? גם על הגוף יש לי מין נקודות אדומות בולטות כמו עקיצות או חצ'קונים... אשמח לתושבה מהירה אני ממש מודאגת שמשהו רע קורה לי

27/11/2008 | 22:49 | מאת: יעל

יכול להיות שכל הגוף המכוסה נקודות אדומות ובולטות זה גם קונדילומות? כבר לא יודעת מה לחשוב.. תודה רבה