נעליים משומשות ומחלות עור

דיון מתוך פורום  רפואת עור

25/11/2008 | 12:25 | מאת: שגיב

היי אני שוקל לקנות רולרבליידס יד שנייה. למי שלא מכיר מדובר בסוג של גלגליות רק קצת יותר מודרניות ויותר ספורטיביות. לצורך העניין מדובר בנעליים עם גלגלים. מכיון שרולרבליידס הוא ספורט ומזיעים בנעליים האלה די הרבה - איזה אמצעי זהירות אני יכול לקחת כדי לא להידבק בשום דבר מהבעלים הקודמים של הנעל ? האם אפשר בכלל להגיע למצב של חיטוי כזה שלא יהיה סיכוי להידבק בשום דבר ?

25/11/2008 | 23:55 | מאת:

תנקה את פנים הנעל באופן יסודי עם סמרטוט שהורטב באקונומיקה ולאחר מכן תשאיר אותם בשמש למשך יומיים שלושה .