פטריה בציפורן

דיון מתוך פורום  רפואת עור

21/11/2008 | 13:55 | מאת: rikardo

שלום אני סובל כמעט כשנה מפטריות בציפורני הרגליים. החלפתי כל מיני משחות אבל לא עזר. השבוע הלכתי לרופא עור הוא אמר שבמצבי חייב לקחת כדורים אחרי שאעשה בדיקות דם!! הכדורים לא מסוכנים לכבד??! תודה מראש ריקרדו

25/11/2008 | 17:33 | מאת: מאיה

היה לי בדיוק את אותו הדבר! לי היה גם מתחת לציפורן... חפש באזור מגורייך פודיאטור (או כירופוד) זה מומחה לכף הרגל. הוא מטפל בפטריות, ציפורניים חודרניות ועוד כל מיני בעיות בכף הרגל... אני גרה בצפון ונסעתי לחיפה לראובן קרמר שעזר לי מאוד בנושא... בהצלחה!