נשירת שיער

דיון מתוך פורום  רפואת עור

17/11/2008 | 03:23 | מאת: לירון

שלום. אני 3.5 חודשים לאחר לידה ולהפתעתי הרבה שוב בהריון. מזה כחודש סובלת מנשירת שיער חריפה. שיערי מלכתחילה אינו מלא כך שהמצב מדאיג אותי. האם לאור העובדה שאני גם אחרי לידה וגם בהריון עתידה הנשירה להחמיר או להפסיק? האם קיימים אמצעים לטיפול המותרים בהריון? איזו נשירה נחשבת לנורמלית? כרגע, אין פעם שידי נשארת ריקה לאחר העברתה בשיער.מה עושים???

26/11/2008 | 00:18 | מאת:

נשירה המופיעה כחדשיים שלושה אחרי הלידה היא דבר נורמאלי לחלוטין ובתנאים רגילים היא אמורה להיפסק מעצמה כעבור 3-4 חדשים אלא אם כן ישנה סיבה נוספת לנשירה כגון חוסר ברזל שאז צריך לאבחן אותו ולטפל בו . הכניסה המחודשת להריון אמורה לזרז את הפסקת הנשירה ושוב בתנאי שאין סיבות נוספות .