פטריה בקרקפת לילד בן 4

דיון מתוך פורום  רפואת עור

14/11/2008 | 04:10 | מאת: גיל

הבן שלי בן 4 השבוע גילינו שיש לו עיגול של הקרחה בקרקפת הרופא המשפחתי זיהה פטריה ושלח לרופא עור שגם הוא זיהה פטריה נשלחנו לבדיקה לגבי סוג הפטריה בינתיים רופא העור ממליץ להתחיל טיפול 2 כדורים בבוקר ושניים בערב אני דיי מודאג מכמות הכדורים (לגבי הכבד) והשאלה שלי היא האם באמת כל שאר הטיפולים החיצוניים לא עוזרים ? משחות / שמפו וכד' ? האם גם את חושבת שחודשיים כדורים זה הפתרון האם אין סכנה לכבד ?

16/11/2008 | 14:34 | מאת:

שום מישחה אינה פיתרון לפטרת בקרקפת! מתן כדורים הוא חובה !! כדורי הגריפולין שהרופא רשם נחשבים לכדורים מאוד בטוחים. יש איתם ניסיון רב מאוד של למעלה מ50 שנה כך שאין לך מה לדאוג !